M&Co Events

Succesul unui eveniment depinde de o varietate de factori. Noi vă oferim soluții complete de organizare – Dvs. economisiți timp și bani. Simplificați organizarea de conferințe, aniversări de firmă, petreceri de Crăciun, evenimente stiințifice, simpozioane, prezentări de produse, evenimente protocolare și expoziții. Vă stăm la dispoziție pe toată durata procesului de organizare, începând de la selectarea locației și trimiterea primei invitații până la plecarea ultimului participant. 

 

 

Aniversări de firmă

Sărbătorirea aniversării de firmă este un eveniment deosebit de important, așteptat în egală măsură de colegi, parteneri și furnizori, pentru că – până la urmă – așa procedăm și în viața personală. Cu ajutorul unor oameni specializați și animatori profesioniști, programe ca flying fox, kayaking, aventuri off-road, TIR cu arcul, foto-quest etc. sunt doar câteva dintre sugestiile noastre pentru o aniversare de neuitat.

Conferințe

Simplificați organizarea de conferințe, aniversări de firmă, petreceri de Crăciun, evenimente stiințifice, simpozioane, prezentări de produse, evenimente protocolare și expoziții. Vă stăm la dispoziție pe toată durata procesului de organizare, începând de la selectarea locației și trimiterea primei invitații până la plecarea ultimului participant. Un posibil punct culminant al serii ar putea fi cursul de dans (popular, bachata, salsa). 

Evenimente de iarnă, de Crăciun, de finalizarea unui proiect

Nu trebuie să vă gândiți zile în șir ce anume să cumpărați colegului extras pe care abia îl cunoașteți și cu ce scuză să părăsiți petrecerea de firmă. Construirea unui sat de eschimoși și programul de workshop Fabrica de jucării al lui Moș Crăciun” s-au dovedit a fi programe excelente pentru crearea unei atmosfere intime, festive de iarnă. Iar pentru programul de seară, o degustare de vin este prilejul perfect pentru a sărbători succesele anului împreună cu colegii.

Evenimente ca mijloc PR

Aspectul de Public Relations sprijină în mod eficient eforturile de markenting ale companiei. Totodată, ajută la formarea și păstrarea unei bune reputații, având astfel un efect pozitiv și asupra obținerii și păstrării clienților.

Îmbinând plăcutul cu utilul, amenajarea unui traseu/refugiu turistic, renovarea unui teren de joacă, un flash mob organizat pentru o cauză nobilă etc. sunt atât ocazii ideale pentru prezentarea firmei într-o lumină pozitivă, cât și prilejuri perfecte pentru activități constructive de echipă, cu efect de team-building.

În funcție de cerințe, putem acorda o atenție specială organizării conferinței de presă.

Zilele porților deschise

Obiectivul programului este ca cei interesați să descopere viața de zi cu zi a firmei. Zilele porților deschise ajută ca clienții, partenerii, respectiv membrii de familie să primească o imagine mai personală asupra activității firmei, făcând cunoștință cu produsele și rezultatele acestuia. Cât despre distracția invitaților, oferim cea mai largă varietate de programe, atât pentru cei mai mici cât și pentru cei mari.

Zile sportive/pentru un stil de viață sănătos

Accentuarea importanței unui stil de viață sănătos s-a dovedit a fi un prilej perfect pentru firme din domeniul sănătății de a se prezenta într-o lumină pozitivă în rândul clienților.

Programe ca și Funny Olympics, kayaking, cricket sau călărie pot adăuga un plus de varietate evenimentului. Iar pentru reîmprospătarea surselor de energie, evenimentul se poate încheia cu un concurs Gastro Challenge, în cadrul căruia participanții prepară un adevărat festin din ingrediente sănătoase.