Aventuri în Natură

O experiență outdoor bine organizată – combinată eventual cu module pentru dezvoltarea abilităților indoor – poate oferi un plus de energie angajatilor Dvs., îmbunătățind capacitatea lor de a lucra în echipă, nivelul de motivare, precum și încrederea în colegi.

 

Concurs de rafting

Activitatea se desfăşoară într-o zonă pitorească, sub supravegherea strictă a instructorilor de profesie.

Raftingul este o activitate în care munca în echipă, însoţită de leadershipul generat în cadrul echipelor, sunt ingrediente esenţiale pentru a ajunge cu bine la finalul exerciţiilor propuse.

Aventuri în canoe

Provocarea constă în faptul că echipa trebuie să localizeze, să navigheze, să vâslească şi să ajungă la cât mai multe locaţii, într-o perioadă cât mai scurtă de timp. Folosind canoe de 3-4 persoane, fiecare echipă trebuie să colecteze cât mai multe puncte şi trebuie să îşi organizeze resursele în aşa fel încât să ajungă şi la cele mai îndepărtate locaţii.

Coordonarea resurselor este cheia succesului în această aventură. Echipele vor înţelege importanţa stabilirii unui ritm optim, importanţa coordonării acţiunilor şi alocării resurselor.

Pescuit și navigație

Team-buildingul se va desfăşura pe meleagurile de vis ale Deltei Dunării.

Participanţii pot să-şi testeze abilităţile prin competiţii interesante, realizând astfel momente de neuitat.

Canyoning

Una din cele mai spectaculoase aventuri în natură pentru doritorii de senzații tari. Deşi canyoningul este o adevarată provocare, acesta poate fi rezumat pur și simplu ca trecerea printr-un canion folosind tehnici diferite: uneori mergând pe jos, uneori înotând, alteori folosind corzi pentru a coborâ pe o stâncă erodată de o cascadă.

Iurta nomadă

Echipa va retrăi câteva momente din viaţa triburilor migratoare şi va construi o iurtă nomadă adevărată, cu ajutorul resurselor primite de la traineri.

Este o provocare care necesită planificare și cooperare. Iurta poate deveni adăpostul de noapte în cadrul unui program de survive-all, combinată cu echitaţia şi tir cu arcul.

Tir cu arcul

Una dintre cele mai vechi arme cunoscute din istoria omenirii, arcul cu săgeţi continuă să ne fascineze, să ne atragă prin eleganţa şi simplitatea lui. Tirul cu arcul dezvoltă capacitatea de concentrare, imbunătăţeşte coordonarea și echilibrul mental.

Lansarea catapultei

Planificare strategică, creativitate, inovare şi aplicare efectivă: toate acestea sunt necesare pentru a duce la bun sfârşit această provocare. Resursele limitate şi constrângerile de timp furnizează analogia perfectă pentru locul de muncă.

Dintr-o varietate de materiale, fiecare echipă va construi o catapultă contra cronometru. La final va câştiga echipa care a colectat cele mai multe puncte şi a construit catapulta cea mai eficientă. Criteriile vor fi distanţa, acurateţea şi durabilitatea.

Echitație

Pe lângă experienţa în sine, călăritul are beneficii atât fizice, cât şi spirituale.

Echipa va descoperi tainele echitaţiei, o activitate plină de nobleţe, eleganţă şi curaj.

Survive-All

Cu adevărat Outdoor. Un program de două zile, desfăşurat în munţi. Echipele trebuie să se orienteze şi să găsească tabăra de bază, să rezolve provocările pentru a câştiga provizii, să lucreze împreună pentru a pregăti cina şi tabăra pentru înnoptare, şi să se pregătească pentru supravieţuirea în pustietate, noaptea. Această aventură va testa capacităţile de bază ale participanţilor de a lucra în echipă. De asemenea, legăturile interpersonale vor deveni mai puternice, iar participanţii, se vor deconecta de la viaţa modernă şi se vor simţi mai aproape de natură.

Cu provizii limitate, participanţii vor trebui să creeze şi să menţină o atmosferă de tabără, de relaxare şi de bună dispoziţie.

Acest program este livrat în parteneriat cu Salvamont-Salvaspeo Mureş, fiecare echipă fiind insoţită de salvamontişti, care se vor ocupa de siguranţa participanţilor.

Geo Caching

Echipaţi cu ultimele jucării high-tech participanţii iau parte la un program de orientare, unde caută comori ascunse.

În cazul acesta bogăţiile nu sunt doar nişte premii - ele sunt lecţii de transformare care se pot aplica în viitor la locul de muncă, şi nu numai. După completarea unui traseu de exerciţiu, vânătoarea începe: cu ajutorul GPS-ului echipele ajung la diferite obiective unde, rezolvând jocuri de logică şi de îndemanare, vor deveni mai bogaţi.

Speologie

Datorită atmosferei ieşite din comun şi mediului fascinant, speologia are un efect special, foarte puternic de team-building.

Participanţii vor trăi momente de neuitat, descoperind unele dintre cele mai fascinante peşteri din munţii Apuseni.

O recomandăm în combinaţie cu un training de managementul conflictelor.

Aventuri în aer

Formând grupuri restrânse, participanţii se vor înălţa în aer cu ajutorul balonului pentru a descoperi o perspectivă unică asupra liniei orizontului.

Înălţimea de peste 1500 m oferă nu numai experienţa aerului curat, dar şi a plutirii într-o linişte absolută.

Desigur, zborul cu balon poate fi uşor combinat şi cu alte module outdoor.

Paintball

O activitate extrem de distractivă, având scopul rezolvării sarcinilor strategice. Pentru a reuşi, echipele vor urma strategia concepută, vor planifica atent mişcările şi vor munci în echipă, în timp ce vor încerca să împiedice progresul opoziţiei.

Flying Fox

Un exerciţiu pentru a depăşi propriile limite, prin probe care taie respiraţia. Cu ajutorul unui funicular de mare înălţime, participanţii vor „zbura" de la un punct la altul într-un peisaj miraculos.

Pod de frânghie

Cu ajutorul uneltelor primite, echipele vor construi un pod de frânghie peste un pârâu. După împărţirea sarcinilor şi soluţionarea problemelor, echipele vor traversa în siguranţă pârâul pe noul pod de frânghii.

Enduro pentru toți

Enduro este sportul care oferă o veritabilă senzaţie de libertate în natură, nu ne leagă de drumuri şi nici măcar de poteci. Este ca o plutire în spaţiu, păstrând totuşi un fin contact cu terenul de sub roţi.

Echipa noastră vă oferă şansa de a vă iniţia sau perfecţiona în acest sport, alături de antrenorul lotului naţional de enduro al României.

Off-Road

O orientare în pădure cu ajutorul şoferilor profesionişti.

Participanţii pot să experimenteze peripeţiile conducerii şi capacităţile incredibile ale maşinilor off-road.

O posibilitate excelentă pentru aventură.

Programele prezentate pot fi organizate atât pentru grupuri deschise, cât și pentru grupuri corporate, sub formă de team-building.

SIGURANȚA ȘI BUNA DISPOZIȚIE A ECHIPEI DUMNEAVOASTRĂ ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ!

În cazul trainingurilor corporate, la fiecare program participă și un senior trainer, care va avea grijă de dinamica grupului, cu scopul de a asigura rezultatul dorit al programelor: dezvoltarea spiritului de echipă, îmbunătățirea comunicării organizaționale precum și identificarea și rezolvarea conflictelor în echipă. Pentru desfășurarea activităților asigurăm traineri specializați în activități de tip outdoor și ghizi calificați, care răspund de siguranța participanților. De asemenea, asigurăm și echipamentele necesare.

NU ESTE NECESARĂ EXPERIENŢĂ ANTERIOARĂ.