top of page
samuel-zeller-242172 burgundy_edited.jpg

Despre noi

shutterstock_2199829325S.png

Ars poetica

Pe lângă obiectivele tradiționale de a face față cerințelor pieței oferind activități de training care generează experiențe unice și cresc productivitatea firmelor, conducerea și-a propus și scopuri noi. Una din scopurile noastre principale, așa cum reiese și din motto-ul nostru – “Training and more” – constă în introducerea valorilor noi în cadrul trainingurilor, cum ar fi responsabilitatea socială.

Stil și metodă

Metodele noastre de training sunt menite să aprofundeze diversele tehnici care constau în jocuri de rol, rezolvări de situaţii problematice, simulări, jocuri pentru dezvoltarea aptitudinilor, exerciţii interactive, analiza problemelor concrete (filme), teste, chestionare, scurte prezentări teoretice etc. Pentru menţinerea atenţiei şi interesului, îmbinăm teoria cu practica, folosind jocuri pentru stimularea cognitivă. Stilul trainigurilor noastre reprezintă îmbinarea tehnicilor pur psihologice şi tehnice, focalizându-se asupra perfecţionării reacţiilor psihologice şi transmiterii către angajaţi a „know-how”-ului organizaţiei. Cele două metode: metoda Institutului TAVISOCK din Londra, care dictează abordarea grupului ca întreg și concentrarea asupra dinamicii de grup, respectiv metoda californiană, care priveşte grupul ca mijloc de a ajunge la individ, nu se exclud, compania noastră utilizandu-le pe ambele cu succes. În majoritatea trainingurilor noastre, pe lângă asimilarea noilor cunoştinţe şi perfecţionarea aptitudinilor, se realizează o îmbunătăţire a dispoziţiei generale, reducerea tensiunilor, participanţii având parte simultan de un training în plan cognitiv şi emoțional. O noutate a trainingurilor noastre o constituie posibilitatea personalizării serviciilor oferite prin interviuri şi teste, focalizându-ne nu numai pe organizaţii, ci şi pe grup.

Teorie și practică

Un trainer eficient este cel care are capacitatea de a lucra cu grupuri, are studii corespunzătoare (posedă cunoştinţe în domeniul psihologiei, poate trata cu profesionalism transferul emoțional, contratransferul etc.) şi are experienţă în domeniul conducerii şi al marketingului.

Competență

Un trainer competent este acela care poate face distincţie între următoarele două tipuri de grupuri:

  • HRD (Human Resource Development) – grupul care funcţionează în cadrul valorificării resurselor umane.  

  • OD (Organizational Development) – grupul care funcţionează în cadrul dezvoltării organizaţionale.  

 

Un trainer competent poate să distingă grupul în care e necesară rezolvarea conflictelor (moderarea workshop-ului, grupul T etc.) şi să aplice cu success diverse metode de lucru (analiza transferurilor, psihodramă, imaginaţie, interacţiune liberă, Gestalt, psihanaliză).

Cele mai importante noutăți introduse de compania noastră.

2005

Introducem Metoda SPID® pe piaţa de training din România (test, training, coaching). Detalii pe www.spidtraining.ro.

2006

Introducem pe piaţa din România software-ul E-trainer.

2007

Introducem pe piaţa din România serviciile de Mistery Shopping.

2008

Avem peste 150 de referinţe (din care 25 în judeţul Mureş).

2009

În mijlocul crizei financiare, M&Co. Europe își menţine stabil poziţia pe piaţă în judeţul Mureş şi deschidem filiala din Sibiu. Metoda SPID® este prezentată la Conferința Internațională de Psihologie din Oslo.

2010

Noutatea introdusă reprezintă îmbinarea modulelor de dezvoltare a abilităţilor cu module speciale de hard outdoor, cum este, de exemplu, speologia, abordare cu care avem un succes semnificativ cu mai multe firme multinaţionale din industria farmaceutică.

2011

Introducem serviciile de Assessement și Development Center.

2012

Tendința nouă este introducerea conceptului de Responsabilitate Socială Corporatistă (CSR) în cadrul programelor.

2013

Compania M&Co. Europe Training este acreditată de către Centrul Național de Formare și Perfecționare a Adulților (CNFPA).

2014

Înfiinţăm propria divizie de outdoor, sub brandul M&Co Outdoor -  www.mcoutdoor.ro.

2015

După multiple solicitări din partea clienților, lansăm serviciile de externalizare a managementului resurselor umane sub brandul M&Co. HR Services – www.mcohrs.ro.

2016

Introducem pe piață trainingul SIT  (Sistematic Inventive Thinking) o metodă revoluționară în dezvoltarea creativității și generarea ideilor noi.

2017

Începem să elaborăm programe de dezvoltare și pentru copii, sub brandul M&Co Junior Camp.

2019

Lansăm serviciile de marketing sub brandul m&co marketing services.

2020

Dezvoltăm serviciile de eTrainer, pentru a face față situației cauzate de Covid 19.

2021

În umbra restricțiilor cauzate de Covid, elaborăm a o serie de programe team building online, care pe baza feedbackurilor primite de la clienți se dovedesc la fel de eficiente ca și cele offline.

2022

Este anul în care suntem martori la un ”boom” al evenimentelor outdoor, astfel ne mărim echipa și introducem programe tematice de Team Building noi. Tot în acest an ne extindem activitățile și în zona Harghita/Covasna

2023

Începând din 2023 în colaborare cu doi colegi noi, ambii experimentați și acreditați internațional, lansăm serviciile de coaching managerial.

Soft Skill ONLINE

Trainingurile Soft Skill
le putem livra și ONLINE

bottom of page