top of page
samuel-zeller-242172 burgundy_edited.jpg

Parteneri

merenyi-logo-400.webp

Între anii 2004-2010 M&Co Europe Training a fost filiala companiei Merényi & Co. din Budapesta.
Din 2010 M&Co. Europe Training a devenit o companie cu 100% capital social românesc, dar în continuare suntem parteneri strategici în privința transferului de know-how, și programele de train the trainer.
Merényi & Co. este unul dintre liderii de piață din Ungaria, și acest parteneriat ne ajută reciproc să fim printre cei mai competenți pe piața de training.

cropped-cropped-cropped-unda-verde-logo-2-232x232.jpeg

Asociația unDAverde este un ONG, care crede în capacitatea spațiilor publice din mediul urban și rural de a-și ameliora calitatea în ceea ce privește accesibilitatea, siguranța, aspectul estetic, sustenabilitatea în timp și participarea activă a utilizatorilor.
Din 2013 unDAverde este partenerul nostru în cadrul proiectelor de responsabilitate socială. Cu ajutorul experienței și profesionalismului lor, am reușit să derulăm mai multe proiecte CSR, cu impact mare în cadrul comunității.

20211202171758.original.jpeg

Asociația Salvamont - Salvaspeo Mureș, ne asigură ghizi profesioniști și calificați în cadrul team-buildingurilor gen Survive-All, Speologie, Canyoning etc. Pe lângă colegii noștrii din divizia outdoor, ei ne asigură ca fiecare participant să fie în maximă siguranță, chiar și în momentele cele mai dificile. Numai în anul 2014 Salvamont s-a ocupat în de siguranța a peste 800 de participanți în cadrul evenimentelor organizate de noi.

Columbia Sportswear.png

Pe lângă faptul că Columbia Sportswear este clientul nostru încă din 2009, în 2013 am semnat un cotract de parteneriat prin care fiecare participant la programele noastre outdoor beneficiază de reduceri semnificative la achiziționarea produselor Columbia.

Soft Skill ONLINE

Trainingurile Soft Skill
le putem livra și ONLINE

bottom of page