top of page
samuel-zeller-242172 burgundy_edited.jpg

Coaching

Coachnigul este o metodă unică in cadrul dezvoltării resurselor umane şi este considerat mai eficient decât cursurile deschise de management. Coachingul inseamnă „trainingul” personalizat al unei singure persoane cu beneficiul  posibilităţii de feed-back continuu şi dezvoltarea competenţelor pe baza necesităţilor aduse de client.

 

Coachingul este un proces exclusiv de dezvoltarea competențelor manageriale, pe parcursul căruia nu va participa o a treia persoană. Coach-ul îşi va putea orienta atenţia totală spre persoana respectivă. Acest lucru va fi benefic în fazele prelurării oricărei probleme.

Este un proces cu scop dublu – atât prelucrarea problemelor, cât şi dezvoltarea proprie, autocunoaşterea şi autocontrolul permanent al rezultatelor obţinute.

 

Materialele specifice alcătuite special pentru fiecare client constituie un alt beneficiu prin care  coachingul este diferit de celelalte forme de dezvoltarea resurselor umane.

 

Colegii noștri care oferă servicii de coaching pe lângă experiența de mai mulți ani au certificare de coach atât națională cât și internațională.

shutterstock_44169424_edited_edited.png
bottom of page