top of page
samuel-zeller-242172 burgundy_edited.jpg

Comunicare și dezvoltare personală

Training de asertivitate

Trainingul de asertivitate este un training de bază, recomandat pentru toți, deoarece dezvoltă în mod semnificativ autocunoașterea și astfel eficiența în relațiile interpersonale. Participanții învață cum să-și impună interesele proprii (prin comunicare credibilă și sinceră), fără a ”nimici” partenerul de comunicare. Este un training practic, temele principale fiind: tipurile asertivității, mesajele “Eu”, sau care sunt cele mai importante bariere de comunicare. Asimilând cunoștințele prezentate, participanții pot aplica cu succes metodele în afaceri, sau în viața personală, îmbunătățindu-și astfel eficiența. Totodată, vor fi capabili să minimalizeze și propriile factori cauzatori de stres.

Technici de prezentare

Trainingul se focusează pe diferitele structuri de prezentare. Având la bază principiile aristotelice de prezentare, trainingul are ca scop însușirea artei argumentative, prezentarea și analiza diferențelor, respectiv asemănărilor structurale dintre o prezentare de 3 minute și una de o oră.

Eticheta comunicării

Deși trăim în epoca informației digitale, nu trebuie să uităm de importanța etichetelor de bază în relațiile colegiale sau de afaceri. Succesul de multe ori depinde de bunele maniere, pe care le putem însuși cu ușurință în cadrul acestui curs. Temele principale: regulile de bază în relațiile interpersonale, eticheta în afaceri, în relațiile cu clienții și eticheta la telefon.

Comunicare organizaţională

Cursul este o panoramă a structurilor și legităților comunicării organizaționale, precum și un ajutor în identificarea punctelor-barieră din fluxul comunicațional. Participanții alcătuiesc și dezvoltă în curs metodele reparatorii ale carențelor comunicationale și – prin experimentarea metodelor – conștientizează „pe viu” importanța acestora în cooperarea eficientă. Tematica cuprinde printre altele: rolul cunoașterii (ca set de răspunsuri în comunicarea organizatională), datele (ca mijloace de bază în demonstrarea cunoștințelor în organizație), comunicarea formală și informală, cooperarea, respectiv principiile organizației dezvoltabile.

Managementul stresului

Obiectivul general al trainingului constă în cunoașterea și înțelegerea funcționării noastre fizice și psihice, identificarea factorilor de stres și adoptarea unui stil de viață în care suntem feriți de presiunea continuă a stresului. Totodată, participanții învață cum să se regenereze chiar și în ambientul aglomerat. Cu ajutorul tehnicilor prezentate, participanții pot minimaliza efectele factorilor cauzatoare de stres, iar cu ajutorul diferitelor exerciții de dizolvare pot experimenta și aplica practic metodele învățate.

Virtual Team Meeting

Trainingurile Soft Skill 
le putem livra și ONLINE.

bottom of page