top of page
AdobeStock_207792534_edited.jpg

Team Building Online

Online Wine Tasting

Vinul este profund personal, mai mult decât o simplă băutură, el pare mai degrabă expresia culturii, a istoriei și geografiei sub formă îmbuteliată. Vinul nu ne oferă doar plăceri senzoriale sau de ordin gastronomic, ci ne stimulează emoțional și ne dezvoltă simțul estetic. Înainte de team-building participanții vor primi prin curier un pachet de vinuri și vor particpa la o degustare de vin, care se va desfășura în mediu online. Acest team-building va oferi o oportunitate participanților să învețe arta degustării vinului de la un somelier profesionist și să aibă parte de o experiență de neuitat alături de colegi.

Pe lângă degustarea de vin, team-buildingul urmăreşte valorificarea creativităţii şi motivaţiei participanţilor, pe fondul exercițiilor de ice breaking, prin jocuri online interactive, exerciţii, studii de caz şi soluţionarea lor, situaţii, discuţii pe o temă dată, controverse, sarcini de grup şi individuale.

Bucket List

Este practic lista de scopuri pe care vrem să le atingem pe parcursul vieții. Acest ”bucket list” spune foarte multe despre fiecare despre noi. Împărtășind lista, se pot descoperi multe interesuri asemănătoare între colegi, sau chiar unii poate își vor modifica lista. Un ice-breaker inedit, care aduce mai aproape colegii care lucrează la distanță.

Share Your Photo

Un exercițiu care plină de situații hazlii și fapte surprinzătoare. Fiecare participant prezintă o fotografie care nu este deloc relatată cu locul de muncă, și povestește de ce a ales fotografia respectivă și relatează o poveste legat de poză. O oportunitate excelentă de a se cunoaște mai bine.

Poveste fără sfârșit

Participanții ies din video conferință și vor începe să povestească one to one un story primit de la trainer. Fiecare parricipant prezintă următorului în rând la ce își amintește din povestea auzită. La sfârșit, intrând înapoi în video conferința de grup, vom compara povestea inițială cu cea auzită de la ultimul participant. Pot fi diferențe surpinzătoate și este o demonstrație excelentă a răspândirii bârfelor la locul de muncă.

Simulate & Solve

Participanții vor prezenta o situație de urgență imaginară, care afectează toată imaginea companiei și va trebui să elaboreze un plan pentru rezolvarea situației, inclusiv cu detalii legate de ce vor zice la conferința de presă și cum vor face față situației intern. Acest exercițiu dezvotă abilitățile de luarea deciziilor și thinking out of the box.

Vacanța perfectă

Fiecare participant își alege un partener și îi povestește (one to one) foarte detaliat dacă ar avea bani și timp nelimitat ce excursie ar alege. După ce au terminat și echipa iarăși s-a adunat in team chat, fiecare participant povestește vacanța de vis al partenerului. Astfel cu toții vor fi în situația în care va trebui să exerseze ascultarea activă și probabil vor afla multe interesuri comune.

Două adevăruri și o minciună

Black and Red

Extratereștrii au aterizat

Fiecare participant spune două adevăruri și o minciună despre ei înșiși. Echipa în mai multe ture va trebui să descopere ce este edevărat și ce nu este. Acest joc se poate organiza ca și competiție, câștigând cel care cunoaște cel mai bine colegii.

Câștigați cât puteți! Cooperare în echipa pe parcursul exercițiului. Fiecare jucător dorește să atingă cel mai mare câștig posibil. Câștigul jucătorilor depinde de propria motivare.

Probleme de luarea deciziilor în echipă. Examinând din perspectiva teoriei de joc, cooperarea apare ca problemă de decizie.

Conform scenariului în sfârșit pentru prima oară a aterizat pe pământ un extraterstru, care nu vorbește limba noastră.

Echipele împărțite în subgrupe mai mici, vor trebui să aleagă 5 simboluri sau fotografii prin care să descrie compania la care lucrează. Acest joc hazliu este o oportunitate excelentă de a descoperi ce gândesc angajații legat de cultura și mediul în care lucrează.

bottom of page