top of page
shutterstock_1611361864_edited.jpg

Activități tematice

Hollywood

Un platou simulat de filmare, în cadrul căruia echipele vor regiza, interpreta şi filma împreunăcâte un film, după scenariul ales sau inventat de ei. Participanții vor primi ghidaj și sfaturi de la specialiști de profesie care le vor finaliza materialul filmat.

Our Team's Got Talent 

Asemănător concursului Romania`s got talent, participanții se vor întrece prin prezentarea talentelor care pot fi alese din multiple categorii, de ex.: Sport, Muzică-Dans, Creativitate. Sarcinile legate de spectacol se vor realiza în cadrul diferitelor „ateliere de lucru”, membrii echipelor oferindu-se voluntari în funcţie de abilităţile personale. Astfel, trainerul care însoţeşte echipa respectivă se va asigura ca în cursul programelor cel puţin 80% din echipă să fie activăşi să participe la activităţi. Programul se va încheia cu premierea echipelor, juriul fiind participanții.

Fabrica de cadouri

Academia de dans

După modele prezentate sau inventate pe loc, participanţii vor fabrica diferite cadouri din resursele primite. Într-un proiect de responsabilitate socială, aceste cadouri pot fi jucării pe care participanţii le vor dona unor case de copii.

Unii l-au practicat deja, alţii o fac pentru prima dată. Dansul îmbunătăţeşte starea de spirit, permite o bunăstăpânire a mentalului, ne eliberează de stres şi ne învaţă încrederea mutuală, comunicarea şi creativitatea. Această activitate va fi condusă de un instructor de dans profesionist.

Murder Mistery

Există ceva într-un scenariu participativ de crimă misterioasă pe care toată lumea îl îndrăgeşte. Munca în echipă, entuziasmul, elementul competitiv, descoperirea şi descifrarea relaţiilor, surprizele sau confirmarea aşteptărilor duc repede la ruperea barierelor, creşterea moralului participanţilor şi stimularea cooperării.

Reacție în lanț
Mașina lui Rube Goldberg

Cu siguranță se află printre jocurile de team-building cu rezultatul cel mai spectaculos. Totul depinde de participanţi. Scopul este construirea unei ”maşin” cât mai lungi din diferite resurse. Fiecare subgrupă se va ocupa de o parte din acest mecanism şi, la declanşare, fiecare secţiune va pune în mişcare următorul şir de reacţii în lanţ. Pentru un rezultat cât mai spectaculos este nevoie de o comunicare cât mai eficientăşi o cooperare excepţională.

Comoara ascunsă

O vânatoare de comori unică, adaptată locaţiei special alese. Activitatea implică multămişcare, cooperare şi distracţie. Ajutaţi de hărţi, GPS, indicii, exerciţii de logicăşi mult umor, participanții vor învăţa să rezolve probleme mari în paşi mici și vor ajunge mai aproape de comoara ascunsă. Dar, la final, „comoara” cea mai valoroasă dobândită este cooperarea şi coeziunea echipei.

Mandala

Gastro Challenge

The Big Picture

Echipa are sarcina de a crea o mandală uriaşă din elemente din natură. Fiecare subgrupă va realiza o porţiune din mandală, iar celelalte subgrupe o vor construi mai departe.

Gătitul este o activitate care elimină barierele de ierarhie de zi cu zi care există în mediul de afaceri şi oferă un mod diferit de distracţie şi team-building, plin de satisfacţii şi cunoştinţe culinare. Aceastăactivitate va fi condusă de un bucătar-şef profesionist.

Privind modul de operare și comunicare între oameni în cadrul unei organizații, “imaginea de ansamblu” coerentăși clară pentru toți este foarte importantă. Actvitatea Big Picture va simula acest proces prin pictarea unei lucrări artistice de proporții cu adevărat uriașe. Fiecare echipă va trebui să realizeze o bucată din tabloul uriaş, pe o temă dată. La sfârşit, bucățile de pânză se vor îmbina, alcătuind pictura completă, acţiunea simbolizând efortul şi sinergia echipelor.

Photo Quest

Un fel de „treasure hunt”, cu diferenţa că, de această dată, comorile sunt clădiri sau peisaje fotografiate anterior. Echipele cutreieră un drum planificat, urmărind indicii, iar sarcina lor este să găsească locaţia exactă a clădirilor, peisajelor şi să creeze fotografii pozând în faţa acestora.

Bubble Soccer

O combinație reușită între fotbal și mașinuțe bușitoare, Bubble Soccer este un joc competitiv de echipă, haioasă, dar totodată foarte serioasă. Asemănător fotbalului obișnuit, jocul implică alergarea participanților pe teren pentru a înscrie goluri în poarta adversarului. Cu toate acestea, există o mare diferență: fiecare participant se află într-un balon gigant umflat!

Funny Olympics

Echipele vor fi provocate să participe la activități ciudate ce imită jocuri olimpice, dar în mod infantil. Atmosfera excelentă, umorul şi creativitatea vor fi principalele ingrediente în cadrul desfăşurării programului. Astfel, relaţiile interpersonale se vor îmbunătăţi şi se va întări spiritul de echipă.

AdobeStock_207792534_edited.jpg

Team Building ONLINE.

bottom of page