top of page
pexels-photo-235621.jpeg

Aventuri de iarnă

Drumeții cu rachete de zăpadă

O plimbare în aer liber, aproape plutind pe zăpada albă. Participanții vor încărca bateriile și vor împărtăși gândurile în timpul unei drumeții pe unul dintre cele mai deosebite trasee montane din România. Poate fi combinată ușor cu module de Treasure Hunt și/sau Geo Catching, pentru o experiență mai aventuroasă.

Speologie

Din moment ce temperatura în peșteri este constantă, speologia poate fi experimentată indiferent de anotimp. Datorită atmosferei ieșite din comun și mediului fascinant, acest program are un efect foarte puternic de team-building. Participanţii vor trăi momente de neuitat, descoperind una dintre cele mai fascinante peşteri din munţii Apuseni, aleasădupănivelul de dificultate dorit. O recomandăm în combinație cu un training de managementul conflictelor. Pe baza experienței noastre de peste 27 de programe livrate de acest gen, efectul este clar vizibil în munca de zi cu zi.

Canoe

O armonie reală, un dans cu pași foarte simpli, înaintarea în canoe necesită acordarea atenției noastre celorlalți în timp ce lucrăm, adaptarea la ritmul comun, acțiuni coordonate și vâslire în același timp. Îmbarcați în canoe de 3-4 persoane, grupele de participanți vor înţelege importanţa coordonării și alocării resurselor prin provocări specific, adaptate locației alese de team-building: de localizare, de navigare, de momente contra cronometru și de activități speciale care le testează și le exersează competențele interpersonale.

Iglu / castel curcubeu

O activitate de team-building cu un rezultat spectaculos: construirea refugiului tradițional pentru eschimoși sau a unui castel din blocuri de gheață, înveselită cu un strop de culoare. Succesul acestui modul necesită condiții de vreme favorabilă, astfel că se poate realiza doar în anumite momente al anului.

Off-road alb

Zăpada e o provocare şi pentru pasionaţii de off-road. Participanții își vor testa abilitățile de șofat, acestea fiind utile și în traficul rutier de iarnă! Însoțiți de șoferi profesioniști (cu multă răbdare), echipele vor învăța cum să se descurce atacând pe patru roți drumurile montane înghețate.

Snowmobil

Sanie trasă de cai

Participanții vor urca pe snowmobil de dragul adrenalinei și vor parcurge cărările acoperite de zăpadăimaculată pe creștele munților Carpați. Participanții vor avea ocazia să exploreze locuri altfel greu accesibile.

Înveliți în pături calde, echipele vor respira aerul proaspăt, geros, cu parfum de pini, plimbându-se în peisajul înzăpezit și spectaculos, pe sănii trase de cai. Calmul și armonia zăpezii strălucitoare și ritmul cailor conferă un sentiment de armonie participanților, stabilind atmosfera perfecta pentru a se cunoaște mai bine.

Sanie trasă de câini

Snow Rafting

Este activitatea care poate fi, chiar și în ciuda disconfortului provocat de vremea rece, una plăcută. O aventură desprinsă parcă din romanele lui Jack London: participanții vor călătorii pe sănii în inima naturii albe și în compania câinilor, devotați și prietenoși.

Contrar credinței populare, bărcile de rafting nu se folosesc doar în timpul verii. Ele pot deveni sănii uriașe, având 6-7 persoane la bord, care alunecă pe valurile dealurilor înzăpezite, oferind astfel o experiență inedită.

AdobeStock_290452910 Purple_edited.jpg

Team Building ONLINE.

bottom of page