top of page
felix-russell-saw-107214_edited.jpg

Aventuri în natură

Rafting

Navigarea pe ape sălbatice, pe plute gonflabile, este activitatea perfectă pentru întărirea relațiilor colegiale. Munca în echipă, însoţită de leadershipul generat în cadrul echipelor, sunt ingrediente esenţiale pentru a completa cu bine exerciţiile propuse.
Reacția la provocările mediului înconjurător - fluxul fluviului, capacitatea de a anticipa obstacolele viitoare și de a răspunde rapid la ele sunt abilitățile cele mai testate și exersate în cadrul acestei aventuri pline de adrenalină și distracție. Activitatea se desfăşoară într-o zonă pitorească, sub supravegherea strictă a instructorilor calificați.

Canyoning

Una din cele mai spectaculoase aventuri în natură pentru doritorii de senzații tari. Deşi canyoningul este o adevarată provocare, acesta poate fi rezumat pur și simplu ca trecerea printr-un canion, folosind tehnici diferite: uneori mergând pe jos, uneori înotând, alteori folosind corzi pentru a coborî pe o stâncă erodată de o cascadă.

Canoe

O armonie reală, un dans cu pași foarte simpli, înaintarea în canoe necesită acordarea atenției noastre celorlalți în timp ce lucrăm, adaptarea la ritmul comun, acțiuni coordonate și vâslire în același timp. Îmbarcați în canoe de 3-4 persoane, grupele de participanți vor înţelege importanţa coordonării și alocării resurselor prin provocări specific, adaptate locației alese de team-building: de localizare, de navigare, de momente contra cronometru și de activități speciale care le testează și le exersează competențele interpersonale.

Fly Fishing

Fly fishing este o metodă de pescuit în care o muscă artificială este folosită pentru a prinde pește. Este o metodă cu rezultate spectaculoase, utilă în special pentru angajați care, de obicei, văd rezultate doar pe termen lung. Aventura se desfășoară într-o locație cu lacuri cu păstrăvi, subechipele de participanți vor lega propriile muște artificiale pe baza instrucțiunilor primite și vor fi provocați la concurs contra cronometru, având ca obiectiv ca fiecare participant din echipă să prindă primul păstrăv cu tehnica Fly Fishing. Atmosfera relaxantă, dar totodată existența unei competiții prietenoase între echipe, le permite participanților să învețe repede și să se cunoască mai bine.

Speologie

Datorită atmosferei ieşite din comun şi mediului fascinant, speologia are un efect special, foarte puternic, de team-building. Participanţii vor trăi momente de neuitat, descoperind una dintre cele mai fascinante peşteri din munţii Apuseni, aleasă după nivelul de dificultate dorit. De-a lungul traseului subteran devine evident și necesar ajutorul celorlalți și atenția acordată colegilor de echipă, prin urmare, conducerea și comunicarea sunt deosebit de importante. O recomandăm în combinaţie cu un training de managementul conflictelor.

Flying Fox

O activitate test de curaj și concentrare pentru a depăși propriile limite, Flying Fox sau Tiroliana este un sistem de transport format dintr-o coardă fixată între două puncte, situate la înălțime, prin intermediul căruia participanţii vor „zbura” de la un punct la altul deasupra peisajului miraculos.

Balon cu aer cald

Senzația de plutire deasupra peisajului este, cu siguranță, experiența de neuitat cu care se poate încheia un program reușit de team-building. Formând grupuri restrânse, participanţii se vor înălţa în aer cu ajutorul balonului, pentru a descoperi o perspectivă unică asupra liniei orizontului. Înălţimea de peste 1500 m oferă nu numai experienţa aerului curat, dar şi a plutirii într-o linişte absolută.

Geo Catching

Echipaţi cu ultimele jucării high-tech, participanţii iau parte la un program de orientare, unde caută comori ascunse. Bogățiile adunate însă nu sunt doar nişte premii - ele sunt lecţii de transformare care se pot aplica în viitor la locul de muncă, şi nu numai. După completarea unui traseu de exerciţiu, vânătoarea începe: cu ajutorul GPS-ului echipele ajung la diferite obiective, unde, rezolvând jocuri de logică şi de îndemanare, vor deveni mai bogaţi.

Tir cu arcul

Una dintre cele mai vechi arme cunoscute din istoria omenirii, arcul cu săgeţi continuă să ne fascineze, să ne atragă, prin eleganţa şi simplitatea lui. Tirul cu arcul dezvoltă capacitatea de concentrare, îmbunătăţeşte coordonarea și echilibrul mental. Este o activitate distractivă și provocatoare de team-building, pe care oricine o poate stăpâni repede. Instructorii vor fi la îndemână pentru explicarea elementelor de bază, iar odată ce toată lumea este încrezătoare în stăpânirea acestora, echipele/participanții vor fi provocate/provocați la competiție, concurând între ele/ei.

Paintball

Stresul este o forță negativă la locul de muncă. Toți suntem stresați din cauza presiunilor și solicitărilor excesive. Fiind o activitate fizică extrem de distractivă, cu scopul rezolvării sarcinilor strategice, paintball-ul eliberează endorfine care reduc stresul cauzat de presiuni și solicitări excesive. Pentru a reuşi, echipele vor urma strategia concepută, vor planifica atent mişcările şi vor munci în echipă, în timp ce vor încerca să împiedice progresul opoziţiei.

Echitație

Știai că cuvântul “management” provine din cuvântul ialian “maneggiare”,  însemnând stăpânirea și dirijarea unui cal? Și nu fără motiv.Echitația ne arată că abilitatea de a conduce nu se bazează doar pe comandă și control, ci mai degrabă pe abilitățile noastre relaționale. Caii îi învață pe participanți cum să asculte ceea ce nu este vorbit, să aibă încredere în intuiția lor, să împărtășească viziunea lor și să ia măsuri concrete pentru o schimbare de succes. Pe lângă experienţa în sine, călăritul are și beneficii atât fizice, cât şi spirituale.

Lansarea catapultei

Planificare strategică, creativitate, inovare şi aplicare efectivă: toate acestea sunt necesare pentru a duce la bun sfârşit această provocare. Resursele limitate şi constrângerile de timp furnizează analogia perfectă pentru locul de muncă. Dintr-o varietate de materiale, fiecare echipă va construi o catapultă contra cronometru. La final, va câştiga echipa care a colectat cele mai multe puncte şi a construit catapulta cea mai eficientă. Criteriile vor fi distanţa, acurateţea şi durabilitatea.

Pod de frânghie

4x4 Off-road

Cu ajutorul uneltelor primite, echipele vor construi un pod de frânghie peste un pârâu. După împărţirea sarcinilor şi soluţionarea problemelor, echipele vor traversa în siguranţă pârâul pe noul pod de frânghii.

O posibilitate excelentă pentru aventură și dezvoltarea cunoștințelor! Participanţii vor experimenta peripeţiile conducerii şi capacităţile incredibile ale maşinilor off-road pe un teren variat și provocator, care va testa abilitățile de teren al fiecărui șofer. Însoțiți de șoferi profesioniști (cu multă răbdare), participanții vor învăța technici de condus potrivite situațiilor aparent imposibile.

Enduro pentru toți

Enduro este sportul care oferă o veritabilă senzaţie de libertate în natură, nu ne leagă de drumuri şi nici măcar de poteci. Este ca o plutire în spaţiu, păstrând totuşi un fin contact cu terenul de sub roţi. Echipa noastră vă oferă şansa de a vă iniţia sau perfecţiona în acest sport, alături de antrenorul lotului naţional de enduro al României.

AdobeStock_290452910 Purple_edited.jpg

Team Building ONLINE.

bottom of page