top of page
AdobeStock_320455470_edited.jpg

Programe complete

Discover City Sighișoara

Participanții vor intra în contact direct cu istoria oraşului prin vizitarea unor obiective turistice de interes (muzee, biserici, fortificaţii), dar va trebui şi să comunice cu diferiţi oameni ai locului pentru a descoperi indiciile care să le arate drumul pe care îl au de parcurs. Munca în echipă pentru a descoperi diferitele indicii va fi ingredientul fără de care nu se poate termina traseul. De asemenea, cooperarea şi abilităţile de comunicare vor constitui elemente importante ale procesului. Participanţii vor descoperi legende, vor face poze, se vor costuma în costume medievale, vor afla indicii ascunse în prealabil la oamenii din cetate, vor discuta cu locuitorii, vor fi stimulaţi să fie curioşi şi permanent atenţi la ceea ce este în drumul lor, pentru a putea să ducă la bun sfârşit proba. Acest program, la cerere desigur, se poate adapta și la alte locații.

Paparazzi Run

O Activitatile la început se vor desfășura in echipe mai mici, relativ egale numeric, care după un instructaj făcut de către un fotograf profesionist, vor avea ca misiune obținerea câtor mai multe fotografii sau informații cheie legate de cultură, locație, celebrități, și membri echipelor concurente.  Fiecare echipă va alege o denumire pentru revista lor și vor posta pe grupul lor secret de pe whatsapp fotografii/ videouri și articole după temele stabilite de traineri. Cele mai reușite poze vor fi selectate de către fotograf și vor fi postate în fiecare zi alături de știrile cele mai fierbinți , pe peretele „ hot news“. Pe tot parcursul tb ului pe lângă multitudinea de poze realizate de participanți, și fotograful nostru va captura momente inedite din care va realiza un colaj care să ne păstreze amintirile vii .

Comoara piraților

O aventură în lumea piraților. Participanții, în costume autentice, vor intra în pielea piraților și a comercianților din vremea când traversarea mării era un pericol adevărat. ”Lupta” dintre cele două tabere se va face prin rezolvarea diferitor sarcini și foarte mult depinde de viteza cu care participanții reușesc să înainteze, rezolvând problemele ivite pe drum. Abilitățile cheie:  creativitate, comunicare și cooperare.

Evadare din castel

Suntem în evul mediu, în curtea castelului Bethlen din Criș, unul dintre cele mai frumoase castele, în stil renascentist din Transilvania. Conform scenariului, echipa prizonieră în închisoarea din subsolul castelului, va trebui să găsească calea de ieșire și să evadeze din castel. Ca să reușească, echipele vor fi supuse la diferite provocări, în urma cărora vor primi indicii privind direcția căii de ieșire. Fiecare participant trebuie să ia parte la cel puțin o probă, dar toate provocările sunt legate între ele, astfel încât toate trebuie îndeplinite.

Wild West

Sceniarul team-buildingului este conceput pe baza romanelor și filmelor western, participanții având parte de o aventură de neuitat, în condițiile și atmosfera autentică a westului sălbatic.  Pe parcursul programului, participanții se vor confrunta și cu o serie de întâmplări neașteptate: 31 de crime, 49 de cadavre, 11 criminali, 12 sinucideri și o cină mortală. Cum s-au întâmplat? Participanții vor reconstrui fiecare incident, piesă cu piesă, punând întrebari, ghicind sau analizând dovezile.

Zombie Run

Două zile pline de groază, suspans și umor. Scenariul este preluat din obiceiul de Halloween din Statele Unite, programul compunându-se din jocuri și module tematice preluate din filmele clasice cu zombie. Garantăm că participanții vor avea parte de o experiență de neuitat și vor avea multe de povestit după finalul programului.

Triburi

Echipele (câte trei pentru fiecare training) vor descoperi o perioadă interesantă a istoriei umanității: momentul când, divizați în ginți, agresivi și suspicioși cu ceilalți oameni, erau loiali doar celor asemănători cu ei, cei cu care împărțeau aceeași casă (iurtă).  Dar lucrurile s-au schimbat în momentul în care încet, dar sigur, oamenii au constatat că nu pot urmări și realiza obiective mari decât împreună. Dacă procurarea hranei sau traiul zilnic puteau fi, deși cu greu, realizate de fiecare ceată sau gintă în parte, totuși obiectivele mai importante cum ar fi bunăstarea sau dezvoltarea pe multiple planuri nu se putea realiza decât împreună cu ceilalți.  Astfel, primul pas a fost unirea ginților în triburi pentru ca mai apoi triburile să determine, dezvoltându-se, apariția altor forme de organizare. Prin urmare, cele trei ginți vor trece prin probe care vor culmina cu înțelegerea faptului că a coopera cu ceilalți este, de cele mai multe ori, mai important decât a lupta de unul singur.  Strategia de tip win-win trebuie să ia locul,  încet-încet, ideii că în jurul meu sunt doar  inamici care îmi vânează resursele.

Survive the Wilderness

Cu adevărat Outdoor. Un program de două zile, desfăşurat în munţi. Echipele trebuie să se orienteze, să găsească tabăra de bază și să rezolve provocări pentru a câştiga provizii, să lucreze împreună pentru a pregăti cina şi tabăra pentru înnoptare, şi să se pregătească pentru supravieţuirea în pustietate, noaptea. Această aventură va testa capacităţile de bază ale participanţilor de a lucra în echipă.  De asemenea, legăturile interpersonale vor deveni mai puternice, iar participanţii se vor deconecta de la viaţa modernă, simțindu-se mai aproape de natură. Cu provizii limitate, participanţii va trebui să creeze şi să menţină o atmosferă de tabără, de relaxare şi de bună dispoziţie. Acest program este livrat în parteneriat cu Salvamont-Salvaspeo Mureş, fiecare echipă fiind însoţită de salvamontişti, care se vor ocupa de siguranţa participanţilor.

Survive Down Under

Survive the Water

From Grape to Wine

România este unică în Europa din punctul de vedere al numărului de peșteri, oferind nenumărate locații fascinante pentru team-buildinguri ”out of comfort zone”.  Acest program se distinge prin faptul că activitățile se vor desfășura în peșteri fascinante. 

Participanții, cu ajutorul canoelor și plutelor construite vor avea parte de o călătorie fascinantă de două zile. Dacă doriți o experiență cu adevărat inedită, vă recomandăm organizarea acestui program în Delta Dunării!

Acest program oferă participanților posibilitatea de a crea propriul vin din recolta anului curent. Sub supravegherea premiatului maestru vinificator, participanții vor urmări pașii tradiționali ai pregătirii vinului de la recoltarea strugurilor, stoarcerea mustului cu zdrobitor de mână, până la punerea acestuia la fermentare. Oferta include conceperea și executarea etichetei unice, pentru vinul creat de echipa participantă, și predarea acestuia la îmbuteliat, etichetat și gata pentru a fi dăruit la ocazii speciale.

A fost odată ca niciodată...

Un program special de două zile, o aventură în lumea basmelor populare, prin care grupul, simbolizând eroul, va trebui să parcurgă obstacolele ivite, prin cooperare, sinergie, timing potrivit şi organizare operativă.  Este un program complex, adaptabil la aproape toate grupele, de la top-management până la departamentul de vânzări sau IT.  Programul va dezvolta abilităţile de organizare a muncii, de conducere a echipei, de spontaneitate şi de management al timpului şi al schimbării.

Satul de eschimoși

Scopul programului este ca participanții, cu ajutorul resurselor primite, să construiască două sate de eschimoși. Fiindcă uneltele și resursele nu vor fi împărțite în mod egal, pentru succes va fi nevoie de comunicare și negociere între reprezentanții celor două sate. Iar pentru că o furtună puternică se apropie, timpul alocat construcțiilor este limitat.

AdobeStock_290452910 Purple_edited.jpg

Team Building ONLINE.

bottom of page